
>
Розроблення експериментальних установок з електроконтактним нагріванням для дослідження процесів оброблення кулінарних виробів [Текст] / В. М. Михайлов, О. І. Бабанова, І. Г. Бабанов, А. О. Шевченко, С. В. Прасол, М. М. Дерваль //
Інноваційні технології та перспективи розвитку м’ясопереробної галузі : програма та тези матеріалів Міжнар. наук.-практ. конф., м. Київ, 24 листоп. 2020 р. - Київ : НУХТ, 2020. - С. 29-30.
Додаткові точки доступу:
Михайлов, Валерій Михайлович
Бабанова, О. І.
Бабанов, І. Г.
Шевченко, Андрій Олександрович
Прасол, Світлана Володимирівна
Дерваль, М. М.
Додаткові точки доступу:
Михайлов, Валерій Михайлович
Бабанова, О. І.
Бабанов, І. Г.
Шевченко, Андрій Олександрович
Прасол, Світлана Володимирівна
Дерваль, М. М.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|