>
Чуйко, А. М.Збагачення макаронних виробів біоорганічними сполуками кальцію [Текст] / А. М. Чуйко, М. П. Головко //
Чуйко, А. М.
Прогресивні техніка та технології харч. вир-в ресторан. госп-ва і торгівлі : збірник наук. пр. Харків. держ. ун-ту харчування та торгівлі. - Харків, 2005. - Вип. 1. - С. 16-19.
Додаткові точки доступу:
Головко, Микола Павлович
Додаткові точки доступу:
Головко, Микола Павлович
Кількість примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
|---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | інвентарні номери |
|---|
| # | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
|---|
| # | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
|---|