
>
Лещенко, К. Г.Вплив добавки білково-мінеральної на деякі характеристики м’ясних посічених систем [Текст] / К. Г. Лещенко, М. Л. Серік, Є. П. Пивоваров //
Лещенко, К. Г.
Прогресивні техніка та технології харч. вир-в ресторан. госп-ва і торгівлі : збірник наук. пр. - Харків : ХДУХТ, 2021. - Вип. 1 (33). - С. 19-31.
Додаткові точки доступу:
Серік, Максим Леонідович
Пивоваров, Євген Павлович
Додаткові точки доступу:
Серік, Максим Леонідович
Пивоваров, Євген Павлович
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|