
>
Головко, Тетяна Миколаївна.Сучасні аспекти створення м'ясних продуктів підвищеної харчової цінності [Текст] / Т. М. Головко, М. В. Жеребкін, Р. О. Коваленков //
Головко, Тетяна Миколаївна.
Молодь і індустрія 4.0 в XXI столітті : матеріали XXI Міжнар. форуму молоді, Держ. біотехнол. ун-т, 10-11 квіт. 2025 р. - Харків : ООО «ПромАрт», 2025. - С. 123.
Додаткові точки доступу:
Жеребкін, Максим Васильович
Коваленков, Р. О.
Додаткові точки доступу:
Жеребкін, Максим Васильович
Коваленков, Р. О.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|---|---|
1 | Репозитарій |