>
Новації науковців харківщини – кулінарам світу. Нове слово в кулінарії [Текст] / Р. Ю. Павлюк, В. В. Погарська, С. М. Лосєва, О. С. Погарський //
Міжнародний фестиваль ресторанних технологій «BestCookFest-Podillia». Світові тенденції та національні приорітети : інформ.-довідк. видання. - Харків : ХТЕК КНТЕУ, 2019. - С. 89-100.
Додаткові точки доступу:
Павлюк, Р. Ю.
Погарська, Вікторія Вадимівна
Лосєва, Світлана Михайлівна
Погарський, Олексій Сергійович
Додаткові точки доступу:
Павлюк, Р. Ю.
Погарська, Вікторія Вадимівна
Лосєва, Світлана Михайлівна
Погарський, Олексій Сергійович
Кількість примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
|---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | інвентарні номери |
|---|
| # | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
|---|
| # | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
|---|