>
Перцевой, Федір Всеволодович.Дослідження емульгуючих властивостей білково-жирової емульсії на основі ядра насіння соняшнику [Текст] / Ф. В. Перцевой, Д. О. Бідюк //
Перцевой, Федір Всеволодович.
Прогресивні техніка та технології харч. вир-в ресторан. госп-ва і торгівлі : збірник наук. пр. Харків. держ. ун-ту харчування та торгівлі. - Харків, 2010. - Вип. 1 (11). - С. 371-378.
Додаткові точки доступу:
Бідюк, Д. О.
Додаткові точки доступу:
Бідюк, Д. О.
Кількість примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
|---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | інвентарні номери |
|---|
| # | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
|---|
| # | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
|---|---|---|
| 1 | Репозитарій |