
>
Дослідження різання стравоходу як складової процесу його очищення [Текст] / Д. В. Горєлков, В. С. Мироненко, Л. О. Цвіркун, Г. В. Гейєр //
Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі : збірник наук. пр. - Харків : ХДУХТ, 2020. - Вип. 1 (31). - С. 145-156.
Додаткові точки доступу:
Горєлков, Дмитро Вікторович
Мироненко, В. С.
Цвіркун, Л. О.
Гейєр, Г. В.
Додаткові точки доступу:
Горєлков, Дмитро Вікторович
Мироненко, В. С.
Цвіркун, Л. О.
Гейєр, Г. В.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|