
>
Дослідження системної води харчової сировини термодинамічними та молекулярно-кінетичними методами [Текст] / М. І. Погожих, А. О. Пак, М. А. Чеканов, Є. О. Іштван, І. М. Павлюк //
Східно-європейський журнал передових технологій. - 2014. - № 5/11 (71). - С. 42-46..
Додаткові точки доступу:
Погожих, Микола Іванович
Пак, Андрій Олегович
Чеканов, М. А.
Іштван, Є. О.
Павлюк, І. М.
Додаткові точки доступу:
Погожих, Микола Іванович
Пак, Андрій Олегович
Чеканов, М. А.
Іштван, Є. О.
Павлюк, І. М.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|---|---|
1 | Електронний ресурс |