
>
Бутко, Д. С.Імітаційна модель процесу сушіння овочевих вичавків у вібраційній вакуумній сушарці безперервної дії [Текст] / Д. С. Бутко, О. М. Долгінцев ; наук. керівник: О. А. Маяк, С. М. Костенко //
Бутко, Д. С.
Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді : тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищ. освіти і молодих учених, 3 квіт. 2019 р., у 2 ч. - Харків : ХДУХТ, 2019. - Ч. 1. - С. 251.
Додаткові точки доступу:
Долгінцев, О. М.
Маяк, Ольга Анатоліївна\наук. керівник\
Костенко, Станіслав Миколайович\наук. керівник\
Додаткові точки доступу:
Долгінцев, О. М.
Маяк, Ольга Анатоліївна\наук. керівник\
Костенко, Станіслав Миколайович\наук. керівник\
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|