>
Кадурін, О. О.Ліквідність та платоспроможність – головні критерії ефективної діяльності підприємства [Текст] / О. О. Кадурін ; наук. керівник Н. М. Гаркуша //
Кадурін, О. О.
Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, ресторанного господарства і торгівлі : тези доп. Всеукр. наук. конф. молодих вчених і студентів, Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі, 20 квіт. 2010 р. - Харків : ХДУХТ, 2010. - Ч. 2. - С. 16.
Додаткові точки доступу:
Гаркуша, Наталія Миколаївна\наук. керівник\
Додаткові точки доступу:
Гаркуша, Наталія Миколаївна\наук. керівник\
Кількість примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
|---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | інвентарні номери |
|---|
| # | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
|---|
| # | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
|---|