
>
Skrypka, M.Cheese and butter as a source of health- promoting fatty acids in the human diet [Text] / M. Skrypka ; scientific supervisor L. Mironenko //
Skrypka, M.
Актуальні питання біотехнології, екології та природокористування : матеріали Міжнар. наук. конф., Держ. біотехнол. ун-т, 25-26 квіт. 2024 р. - Харків : ДБТУ, 2024. - С. 38-39.
Додаткові точки доступу:
Mironenko, L.\scientific supervisor\
Додаткові точки доступу:
Mironenko, L.\scientific supervisor\
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|---|---|
1 | Репозитарій |