
>
Технології спеціальних продуктів для харчування військовослужбовців [Текст] / В. В. Євлаш, А. Л. Фощан, С. В. Нікітін, Л. Ф. Товма, С. В. Писаревський //
Інноваційні аспекти розвитку обладнання харчової і готельної індустрії в умовах сучасності : матеріали ІІ Міжнар. наук.-практ. конф., 5-7 верес. 2017 р. - Харків : ХДУХТ, 2017. - С. 243-244.
Додаткові точки доступу:
Євлаш, Вікторія Владленівна
Фощан, Андрій Леонтійович
Нікітін, С. В.
Товма, Л. Ф.
Писаревський, С. В.
Додаткові точки доступу:
Євлаш, Вікторія Владленівна
Фощан, Андрій Леонтійович
Нікітін, С. В.
Товма, Л. Ф.
Писаревський, С. В.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|---|---|
1 | Репозиторій |