
>
Дослідження стану вологи м'ясних січених виробів, виготовленних з використанням композиції мінерально-білково-жирової [Текст] / О. І. Черевко, М. П. Головко, О. І. Торяник, М. Л. Серік [та ін.] //
Харчові технології – 2006 : тези доп. ІІ Міжнар. наук.-практ. конф., м. Одеса, Одес. нац. акад. харч. технологій, 17-19 жовт. 2006 р. - Одеса : ОНАХТ, 2006. - С. 125.
Додаткові точки доступу:
Черевко, О. І.
Головко, Микола Павлович
Торяник, О. І.
Серік, Максим Леонідович
Додаткові точки доступу:
Черевко, О. І.
Головко, Микола Павлович
Торяник, О. І.
Серік, Максим Леонідович
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|