
>
Біологічна цінність сирного продукту м'якого [Текст] / М. В. Обозна, В. О. Коваленко, Л. О. Чернова, Ф. В. Перцевой //
Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі : збірник наук. пр. - Харків : ХДУХТ, 2011. - Вип. 1 (13). - С. 9-15.
Додаткові точки доступу:
Обозна, М. В.
Коваленко, В. О.
Чернова, Л. О.
Перцевой, Федір Всеволодович
Додаткові точки доступу:
Обозна, М. В.
Коваленко, В. О.
Чернова, Л. О.
Перцевой, Федір Всеволодович
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|