>
Технологічний семінар: основні формули розрахунків в консервному виробництві [Текст] : метод. вказівки до виконання практ. робіт для студентів спец. 181 Харчові технології спеціаліз. Харчові технології продуктів з рослинної сировини та молока для підприємств харчового бізнесу. Ч. 1. Харчові технології переробки плодів і овочів / авт.-уклад.: Р. Ю. Павлюк, В. В. Погарська, Т. С. Пономаренко. - Харків : Форт, 2019. - 28 с. - Б. ц.
Додаткові точки доступу:
Павлюк, Р. Ю.\авт.-уклад.\
Погарська, Вікторія Вадимівна\авт.-уклад.\
Пономаренко, Тетяна Сергіївна\авт.-уклад.\
Додаткові точки доступу:
Павлюк, Р. Ю.\авт.-уклад.\
Погарська, Вікторія Вадимівна\авт.-уклад.\
Пономаренко, Тетяна Сергіївна\авт.-уклад.\
Кількість примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
|---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | інвентарні номери |
|---|
| # | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
|---|
| # | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
|---|---|---|
| 1 | Репозитарій |