
>
Forming the structure of whipped desserts when introducing the food additive "Magnetofood" to their formulation [Electronic resource] / I. Tsykhanovska, V. Evlash, A. Alexandrov, B. Khamitova, K. Svidlo, O. Nechuiviter //
Eastern-European Journal of Enterprise Technologies. - 2019. - Vol. 2, Issue 11-98. - С. 45 - 55.. - DOI 10.15587/1729-4061.2019.161855.
Рубрики:
Scopus
Додаткові точки доступу:
Tsykhanovska, I.
Evlash, Viktoria
Alexandrov, A.
Khamitova, B.
Svidlo, K.
Nechuiviter, O.
,
Переход по DOI
Рубрики:
Scopus
Додаткові точки доступу:
Tsykhanovska, I.
Evlash, Viktoria
Alexandrov, A.
Khamitova, B.
Svidlo, K.
Nechuiviter, O.
,
Переход по DOI
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|---|---|
1 | Електронний ресурс |