>
Дейниченко, Григорій Вікторович.Енергетичні аспекти процесу подрібнення продуктів [Текст] / Г. В. Дейниченко, О. О. Простаков, В. В. Дуб //
Дейниченко, Григорій Вікторович.
Прогресивні ресурсозберігаючі технології та їх економічне обґрунтування у підприємствах харчування. Економічні проблеми торгівлі : збірник наук. пр. - Харків : ХДУХТ, 2003. - С. 233-242.
Додаткові точки доступу:
Простаков, О. О.
Дуб, Володимир Васильович
Додаткові точки доступу:
Простаков, О. О.
Дуб, Володимир Васильович
Кількість примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
|---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | інвентарні номери |
|---|
| # | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
|---|
| # | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
|---|