
>
Пак, А. В.Дослідження системної води соусів емульсійного типу низькотемпературним калориметричним способом [Текст] / А. В. Пак, Д. О. Дядюшко, А. О. Пак //
Пак, А. В.
Нові технології і обладнання харчових та переробних виробництв : матеріали І Всеукр. наук.-практ. інтернет-конф., м. Полтава, 19-20 квіт. 2023 р. - Полтава : ПДАУ, 2013. - С. 21-24.
Додаткові точки доступу:
Дядюшко, Д. О.
Пак, Андрій Олегович
Додаткові точки доступу:
Дядюшко, Д. О.
Пак, Андрій Олегович
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|