
>
Піддубний, В. В.Удосконалення якості напівфабрикату високого ступеня готовності із грибів глива звичайна в процесі тривалого зберігання [Текст] / В. В. Піддубний, А. М. Сесь, К. К. Василець //
Піддубний, В. В.
Сучасний ринок товарів та проблеми здорового харчування : матеріали Всеукр. наук.-практ. конф., присвяч. 20-річчю з дня заснування товарознав. ф-ту, м. Харків, 21-22 жовт. 2009 р. - Харків : ХДУХТ, 2009. - С. 298-301.
Додаткові точки доступу:
Сесь, А. М.
Василець, Катерина Костянтинівна
Додаткові точки доступу:
Сесь, А. М.
Василець, Катерина Костянтинівна
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|