
>
Лисенко, І. С.Нові оздоровчі заморожені кисломолочні десерти з використанням наноструктурованого пюре з ягід [Текст] / І. С. Лисенко, Р. Ю. Павлюк, Н. П. Максимова //
Лисенко, І. С.
Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді : матеріали Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищої освіти і молодих учених, м. Харків, 8 квіт. 2021 р. - Харків : ХДУХТ, 2021. - С. 78-79.
Додаткові точки доступу:
Павлюк, Р. Ю.
Максимова, Н. П.
Додаткові точки доступу:
Павлюк, Р. Ю.
Максимова, Н. П.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|