>
The potential of wild edible goutweed as a functional food for the prevention of hyperuricaemia [Electronic resource] / V. Yevlash, S. Shtrygol’, O. Tovchiga, S. Stepanova, O. Koiro, N. Pogozhikh, N. Yasna, T. Yudkevych //
Food and Humanity. - 2025. - Vol. 5. - Ст. 100812. - DOI 10.1016/j.foohum.2025.100812.
Рубрики:
Scopus
Web of Science
Додаткові точки доступу:
Yevlash, Viktoria
Shtrygol’, S.
Tovchiga, O.
Stepanova, S.
Koiro, O.
Pogozhikh, Nikolaj
Yasna, N.
Yudkevych, T.
,
Переход по DOI
Рубрики:
Scopus
Web of Science
Додаткові точки доступу:
Yevlash, Viktoria
Shtrygol’, S.
Tovchiga, O.
Stepanova, S.
Koiro, O.
Pogozhikh, Nikolaj
Yasna, N.
Yudkevych, T.
,
Переход по DOI
Кількість примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
|---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | інвентарні номери |
|---|
| # | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
|---|
| # | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
|---|---|---|
| 1 | Електронний ресурс | |
| 2 | Електронний ресурс |