>
Honcharova, Iryna.Improving the technology of cooked sausages with sour-milk additives [Text] / I. Honcharova //
Honcharova, Iryna.
Актуальні проблеми тваринництва та інноваційні шляхи їх вирішення в сучасних умовах : тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. науковців, викладачів та аспірантів, Держ. біотехнол. ун-т, 22-23 квіт. 2025 р. - Харків : ДБТУ, 2025. - С. 63-65.
Кількість примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
|---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | інвентарні номери |
|---|
| # | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
|---|
| # | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
|---|