
>
Effect of oxidation products and other precursors on the content of 3-MCPD esters and glycidol esters in deodorised sunflower oil [Electronic resource] / A. Demydova, I. Levchuk, V. Yevlash, O. Aksonova, A. Foshchan //
Journal of Food Science and Technology-Ukraine. - 2022. - Vol. 16, Issue 1. - P. 50-57.. - DOI 10.15673/fst.v16i1.2284.
Рубрики:
Web of Science
Додаткові точки доступу:
Demydova, A.
Levchuk, I.
Yevlash, Viktoria
Aksonova, Olena
Foshchan, Andriy
,
Переход по DOI
Рубрики:
Web of Science
Додаткові точки доступу:
Demydova, A.
Levchuk, I.
Yevlash, Viktoria
Aksonova, Olena
Foshchan, Andriy
,
Переход по DOI
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|---|---|
1 | Електронний ресурс |