>
Методологічні аспекти використання інформаційних технологій у підготовці товарознавців [Текст] / С. В. Сорокіна [та ін.] //
Прогресивні техніка та технології харч. вир-в ресторан. госп-ва і торгівлі : збірник наук. пр. Харків. держ. ун-ту харчування та торгівлі. - Харків, 2005. - Вип. 2. - С. 353-356.
Додаткові точки доступу:
Сорокіна, Світлана Вікторівна
Шубіна, Л. Ю.
Шапорова, Т. М.
Акмен, Вікторія Олександрівна
Додаткові точки доступу:
Сорокіна, Світлана Вікторівна
Шубіна, Л. Ю.
Шапорова, Т. М.
Акмен, Вікторія Олександрівна
Кількість примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
|---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | інвентарні номери |
|---|
| # | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
|---|
| # | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
|---|