
>
Головко, Микола Павлович.Особливості хімічного складу м’ясних посічених виробів, виготовлених із використанням добавки білково-мінеральної [Текст] / М. П. Головко, М. Л. Серік, В. В. Полупан //
Головко, Микола Павлович.
Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність : тези Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 14 трав. 2020 р., у 2 ч. - Харків : ХДУХТ, 2020. - Ч. 1. - С. 143-144.
Додаткові точки доступу:
Серік, Максим Леонідович
Полупан, Валентин Вадимович
Додаткові точки доступу:
Серік, Максим Леонідович
Полупан, Валентин Вадимович
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|