
>
Павлюк, Р. Ю.Стабілізація хлорофілу та інших БАР під час отримання наноструктурованих порошків із зелені селери та базиліку [Текст] / Р. Ю. Павлюк, С. М. Лосєва, О. С. Погарський //
Павлюк, Р. Ю.
Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність : тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., 15 трав. 2019 р. - Харків : ХДУХТ, 2019. - С. 76-77.
Додаткові точки доступу:
Лосєва, Світлана Михайлівна
Погарський, Олексій Сергійович
Додаткові точки доступу:
Лосєва, Світлана Михайлівна
Погарський, Олексій Сергійович
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|---|---|
1 | Репозиторій |