
>
Assessment of the quality of cream-white candy with the addition of fruit and berry paste during storage [Text] / O. Shydakova-Kameniuka, A. Zagorulko, K. Kasabova, A. Zahorulko //
EUREKA: Life Sciences. - 2023. - No. 6. - P. 28-36. - DOI https://doi.org/10.21303/2504-5695.2023.003193.
Додаткові точки доступу:
Shydakova-Kameniuka, Olena
Zagorulko, Aleksey
Kasabova, Kateryna
Zahorulko, Andrii
Переход по DOI
Додаткові точки доступу:
Shydakova-Kameniuka, Olena
Zagorulko, Aleksey
Kasabova, Kateryna
Zahorulko, Andrii
Переход по DOI
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|