>
Технологія виробництва зефіру з використанням плодоовочевої пасти [Текст] / А. М. Загорулько, О. Є. Загорулько, К. Р. Касабова, Н. В. Шматченко //
Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі : збірник наук. пр. - Харків : ХДУХТ, 2020. - Вип. 1 (31). - С. 54-65.
Додаткові точки доступу:
Загорулько, Андрій Миколайович
Загорулько, Олексій Євгенович
Касабова, Катерина Рубенівна
Шматченко, Наталя Василівна
Додаткові точки доступу:
Загорулько, Андрій Миколайович
Загорулько, Олексій Євгенович
Касабова, Катерина Рубенівна
Шматченко, Наталя Василівна
Кількість примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
|---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | інвентарні номери |
|---|
| # | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
|---|
| # | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
|---|---|---|
| 1 | Електронний ресурс |