
>
Elucidation of the mechanism that forms breadbaking properties of the spelt grain [Text] / N. Osokina, V. Lyubich, L. Novak, T. Pushkariova-Bezdil, O. Priss, V. Verkholantseva, O. Hryhorenko, V. Pusik, L. Pusik //
Eastern-European Journal of Enterprise Technologies. - 2018. - Vol. 2: Technology and equipment of food production, Issue 11-92. - P. 39-47.. - DOI 10.15587/1729-4061.2018.126372.
Рубрики:
Scopus
Додаткові точки доступу:
Osokina, N.
Lyubich, V.
Novak, L.
Pushkariova-Bezdil, T.
Priss, O.
Verkholantseva, V.
Hryhorenko, O.
Pusik, Vlаdimir
Pusik, Ludmila
,
Переход по DOI
Рубрики:
Scopus
Додаткові точки доступу:
Osokina, N.
Lyubich, V.
Novak, L.
Pushkariova-Bezdil, T.
Priss, O.
Verkholantseva, V.
Hryhorenko, O.
Pusik, Vlаdimir
Pusik, Ludmila
,
Переход по DOI
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|---|---|
1 | Електронний ресурс |