>
Gubsky, Sergey.Wild Edible Plants in the Development of Emulsion-Based Foods [Electronic resource] / S. Gubsky, A. Sachko, O. Paredes-López //
Gubsky, Sergey.
Wild Edible Plants: Improving Food’s Nutritional Value and Human Health through Biotechnology : monograph. - 2025. - Chap. 2. - P. 48-83. - DOI 10.1201/9781003486794-2.
Рубрики:
Scopus
Додаткові точки доступу:
Sachko, A.
Paredes-López, O.
,
Переход по DOI
Рубрики:
Scopus
Додаткові точки доступу:
Sachko, A.
Paredes-López, O.
,
Переход по DOI
Кількість примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
|---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | інвентарні номери |
|---|
| # | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
|---|
| # | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
|---|---|---|
| 1 | Електронний ресурс |