
>
Нові технічні рішення в проектуванні обладнання для теплової обробки харчової сировини [Текст] : монографія в 3 ч. Ч. 3. Підвищення ефективності теплового обладнання з інфрачервоним нагріванням / В. М. Михайлов, О. І. Черевко, В. П. Плевако, С. М. Костенко, І. П. Педорич. - Харків : ХДУХТ, 2012. - 144 с. - Б. ц.
Додаткові точки доступу:
Михайлов, Валерій Михайлович
Черевко, О. І.
Плевако, В. П.
Костенко, Станіслав Миколайович
Педорич, І. П.
Додаткові точки доступу:
Михайлов, Валерій Михайлович
Черевко, О. І.
Плевако, В. П.
Костенко, Станіслав Миколайович
Педорич, І. П.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|