636.002.5(06)
.
М'ясо-сальні якості стресстійкого та стресчутливого молодняку [Текст] / С. А. Нагорний, О. М. Церенюк, О. В. Акімов //
Вісник Харків. нац. техн. ун-ту сіл. госп-ва ім. П. Василенка. - Харків : Финарт, . - Вип. 108: Сучасні проблеми вдосконалення техн. систем і технологій у тваринництві. - С. 55-60.. - Бібліогр.: с. 59-60.
(Шифр в БД 636.002.5(06)/В 53-320352)
УДК
636.002.5(06)
636.4.082

Рубрики:
Україна
Украина

Анотація:
Наведено результати вивчення впливу стресостійкості на показники якості м'ясо-сальної продукції свиней. Досліджено зразки найдовшого м'яса спини, середня проба м'яса та показники якості сала. Встановлено незначні розбіжності за якістю м'яса та сала між тваринами різних груп розподілу за стресостійкістю в період "кризи відлучення".
Приведены результаты изучения влияния стрессоустойчивости на показатели качества мясо-сальной продукции свиней. Исследованы образцы длинейшей матрицы, средняя проба мяса и показатели качества сала. Установлены незначительные различия по качеству мяса и сала между животными разных групп распределения по стрессоустойчивости в период "кризиса отъема".
Додаткові точки доступу: