
>
Погарська, Вікторія Вадимівна.Вивчення впливу процесів кріомеханодеструкції на інулін та інші полісахариди топінамбура [Текст] / В. В. Погарська, К. С. Балабай, А. В. Затула //
Погарська, Вікторія Вадимівна.
Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність : тези Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 14 трав. 2020 р., у 2 ч. - Харків : ХДУХТ, 2020. - Ч. 1. - С. 118-121.
Додаткові точки доступу:
Балабай, К. С.
Затула, А. В.
Додаткові точки доступу:
Балабай, К. С.
Затула, А. В.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|