
>
664(076.5)
Ф 76
Фоміна, Ірина Миколаївна.Загальні методи контролю харчових виробництв [Текст] : лаб. практикум / І. М. Фоміна, Н. О. Боровікова ; під ред. І. М. Фоміної. - Харків : ХНТУСГ, 2015. - 110 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 85
Ключові слова: чутливість смаку -- визначення вологості продуктів -- метод висушування -- визначення колірності -- визначення вуглеводів -- визначення білку -- визначення жирів -- визначення кислотності -- чувствительность вкуса -- определение влажности продуктов -- метод высушивания -- определение цветности -- определение углеводов -- определение белка -- определение жиров -- определение кислотности --
Додаткові точки доступу:
Боровікова, Наталія Олексіївна
Фоміна, Ірина Миколаївна\під ред.\
Ф 76
Фоміна, Ірина Миколаївна.
УДК | |
664(076.5) | |
658.56(076.5) |
Ключові слова: чутливість смаку -- визначення вологості продуктів -- метод висушування -- визначення колірності -- визначення вуглеводів -- визначення білку -- визначення жирів -- визначення кислотності -- чувствительность вкуса -- определение влажности продуктов -- метод высушивания -- определение цветности -- определение углеводов -- определение белка -- определение жиров -- определение кислотности --
Додаткові точки доступу:
Боровікова, Наталія Олексіївна
Фоміна, Ірина Миколаївна\під ред.\
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|