>
Деменко, А. О.Вплив НВЧ-технологій на структурування зефіру та мармеладу [Текст] : текст / А. О. Деменко, Г. В. Чорна, К. І. Коломієць ; наук. керівник: О. І. Черевко, Ю. І. Єфремов, М. О. Карєв //
Деменко, А. О.
Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, ресторанного господарства і торгівлі : тези доп. Всеукр. наук. конф. молодих вчених і студентів, Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі, 20 квіт. 2010 р. - Харків : ХДУХТ, 2010. - Ч. 1. - С. 250.
Додаткові точки доступу:
Чорна, Г. В.
Коломієць, К. І.
Черевко, Олександр Іванович\наук. керівник\
Єфремов, Ю. І.\наук. керівник\
Карєв, М. О.\наук. керівник\
Додаткові точки доступу:
Чорна, Г. В.
Коломієць, К. І.
Черевко, Олександр Іванович\наук. керівник\
Єфремов, Ю. І.\наук. керівник\
Карєв, М. О.\наук. керівник\
Кількість примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
|---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | інвентарні номери |
|---|
| # | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
|---|
| # | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
|---|