>
Сучасні підходи до рішення проблем стандартизації кулінарної продукції [Текст] / О. І. Черевко, Л. М. Крайнюк, Л. О. Касілова, Ж. А. Крутовий //
Актуальні аспекти харчових технологій : матеріали наук.-практ. конф., Полтав. ун-т спожив. кооперації України. - Полтава : ПУСКУ, 2004.
Додаткові точки доступу:
Черевко, Олександр Іванович
Крайнюк, Л. М.
Касілова, Л. О.
Крутовий, Ж. А.
Додаткові точки доступу:
Черевко, Олександр Іванович
Крайнюк, Л. М.
Касілова, Л. О.
Крутовий, Ж. А.
Кількість примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
|---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | інвентарні номери |
|---|
| # | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
|---|
| # | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
|---|