>
Гурський, Петро Васильович.Дослідження впливу частоти обертання ножового валу куттера на структурномеханічні властивості м'ясного фаршу [Текст] / П. В. Гурський, М. С. Шуваев //
Гурський, Петро Васильович.
Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв : матеріали XXІ Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 5-6 листоп. 2020 р. - Харків : ХНТУСГ, 2020. - С. 19-21..
Додаткові точки доступу:
Шуваев, М. С.
Додаткові точки доступу:
Шуваев, М. С.
Кількість примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
|---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | інвентарні номери |
|---|
| # | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
|---|
| # | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
|---|