
>
664.6
Г 17
Галясний, Іван Володимирович.Дослідження стану білково-протеїназного комплексу безглютенового тіста в присутності молочних білків [Текст] / І. В. Галясний, Т. В. Гавриш, О. М. Шаніна //
Г 17
Галясний, Іван Володимирович.
Інженерія переробних і харчових виробництв. - 2017. - № 2 (1). - С. 58-63.. - Бібліогр. наприкінці ст..
(Шифр в БД І915445/2017/2(1))
Ключові слова: борошно -- мука -- білкові речовини -- белковые вещества -- борошняні суміші -- мучные смеси -- білки -- белки --
Анотація:
В роботі розглядається питання про можливі взаємодії між білковими макромалекулами безглютенових видів борошна та їх суміші на основі експериментальних досліджень молекулярно-масового розподілу білкових речовин. Проведений порівняльний аналіз змін фракційного складу білків борошняного тіста з різними видами борошняної сировини та рідких фаз.
В работе рассматривается вопрос о возможных взаимодействиях между белковыми макромалекулами безглютеновых видов муки и их смеси на основе экспериментальных исследований молекулярно-массового распределения белковых веществ. Проведенный сравнительный анализ изменений фракционного состава белков мучного теста с различными видами мучного сырья и жидких фаз.
Додаткові точки доступу:
Гавриш, Татьяна Владимировна
Шаніна, Ольга Миколаївна
(Шифр в БД І915445/2017/2(1))
УДК | |
664.6 |
Ключові слова: борошно -- мука -- білкові речовини -- белковые вещества -- борошняні суміші -- мучные смеси -- білки -- белки --
Анотація:
В роботі розглядається питання про можливі взаємодії між білковими макромалекулами безглютенових видів борошна та їх суміші на основі експериментальних досліджень молекулярно-масового розподілу білкових речовин. Проведений порівняльний аналіз змін фракційного складу білків борошняного тіста з різними видами борошняної сировини та рідких фаз.
В работе рассматривается вопрос о возможных взаимодействиях между белковыми макромалекулами безглютеновых видов муки и их смеси на основе экспериментальных исследований молекулярно-массового распределения белковых веществ. Проведенный сравнительный анализ изменений фракционного состава белков мучного теста с различными видами мучного сырья и жидких фаз.
Додаткові точки доступу:
Гавриш, Татьяна Владимировна
Шаніна, Ольга Миколаївна
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|