664.6
Г 17
.
Дослідження стану білково-протеїназного комплексу безглютенового тіста в присутності молочних білків [Текст] / І. В. Галясний, Т. В. Гавриш, О. М. Шаніна //
Інженерія переробних і харчових виробництв. - . - № 2 (1). - С. 58-63.. - Бібліогр. наприкінці ст..
(Шифр в БД І915445/2017/2(1))
УДК
664.6

Ключові слова: борошно -- мука -- білкові речовини -- белковые вещества -- борошняні суміші -- мучные смеси -- білки -- белки --
Анотація:
В роботі розглядається питання про можливі взаємодії між білковими макромалекулами безглютенових видів борошна та їх суміші на основі експериментальних досліджень молекулярно-масового розподілу білкових речовин. Проведений порівняльний аналіз змін фракційного складу білків борошняного тіста з різними видами борошняної сировини та рідких фаз.
В работе рассматривается вопрос о возможных взаимодействиях между белковыми макромалекулами безглютеновых видов муки и их смеси на основе экспериментальных исследований молекулярно-массового распределения белковых веществ. Проведенный сравнительный анализ изменений фракционного состава белков мучного теста с различными видами мучного сырья и жидких фаз.
Додаткові точки доступу: