>
Терешкін, Олег Георгійович.Особливості очищення картоплі різних сортів паровим способом [Текст] / О. Г. Терешкін, Д. В. Дмитревський //
Терешкін, Олег Георгійович.
Прогресивні техніка та технології харч. вир-в ресторан. госп-ва і торгівлі : збірник наук. пр. Харків. держ. ун-ту харчування та торгівлі. - Харків, 2010. - Вип. 1 (11). - С. 213-218.
Додаткові точки доступу:
Дмитревський, Дмитро В`ячеславович
Додаткові точки доступу:
Дмитревський, Дмитро В`ячеславович
Кількість примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
|---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | інвентарні номери |
|---|
| # | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
|---|
| # | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
|---|---|---|
| 1 | Репозитарій |