
>
Потапов, Володимир Олексійович.Особливості технологічного процесу кріосумблімаційного сушіння рослинної сировини [Текст] / В. О. Потапов, Д. В. Білий //
Потапов, Володимир Олексійович.
Нові технології і обладнання харчових та переробних виробництв : матеріали І Всеукр. наук.- практ. інтернет-конф., м. Полтава, 19-20 квіт. 2023 р. - Полтава : ПДАУ, 2023. - С. 62-68.
Додаткові точки доступу:
Білий, Дмитро Володимирович
Додаткові точки доступу:
Білий, Дмитро Володимирович
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|