>
Перспективність та актуальність досліджень електроконтактної обробки в харчових технологіях [Текст] / В. М. Михайлов, І. Г. Бабанов, І. В. Бабкіна, А. О. Шевченко //
Нові ідеї в харчовій науці – нові продукти харчовій промисловості : матеріали Міжнар. наук. конф., присвяч. 130-річчю Нац. ун-ту харчування і торгівлі. - Київ : НУХТ, 2014. - С. 379.
Додаткові точки доступу:
Михайлов, Валерій Михайлович
Бабанов, І. Г.
Бабкіна, І. В.
Шевченко, Андрій Олександрович
Додаткові точки доступу:
Михайлов, Валерій Михайлович
Бабанов, І. Г.
Бабкіна, І. В.
Шевченко, Андрій Олександрович
Кількість примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
|---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | інвентарні номери |
|---|
| # | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
|---|
| # | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
|---|