
>
Афукова, Н. О.Дисципліна «Інжиніринг у ресторанному господарстві» як інструмент, що формує фахові компетенції майбутнього магістра [Текст] / Н. О. Афукова, В. В. Дуб, Д. В. Горєлков //
Афукова, Н. О.
Модернізація вищої освіти та проблеми управління якістю підготовки фахівців. Імплементація нових стандартів освіти : тези доп. ХІV Всеукр. наук.-метод. конф., присвяч. 50-річчю заснування ХДУХТ, 29 верес. 2017 р. - Харків : ХДУХТ, 2017. - С. 151-152.
Додаткові точки доступу:
Дуб, Володимир Васильович
Горєлков, Дмитро Вікторович
Додаткові точки доступу:
Дуб, Володимир Васильович
Горєлков, Дмитро Вікторович
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|