
>
Influence of freezing on changes in the structure of black currant fruits [Text] / N. Osokina, K. Kostetska, O. Herasymchuk, H. Tkachenko, H. Podpriatov, L. Pusik, N. Falendysh, I. Bobel, K. Belinska //
Science Rise: Innovative technologies in industry. - 2021. - № 2 (73). - С. 31-39.. - DOI https://doi.org/10.21303/2313-8416.2021.001811.
Додаткові точки доступу:
Osokina, N.
Kostetska, K.
Herasymchuk, O.
Tkachenko, H.
Podpriatov, H.
Pusik, Ludmila
Falendysh, N.
Bobel, I.
Belinska, K.
Переход по DOI
Додаткові точки доступу:
Osokina, N.
Kostetska, K.
Herasymchuk, O.
Tkachenko, H.
Podpriatov, H.
Pusik, Ludmila
Falendysh, N.
Bobel, I.
Belinska, K.
Переход по DOI
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|