
>
Особливості впровадження елементів системи НАССР для кейтерингової компанії [Текст] / М. Б. Колеснікова, Т. В. Черемська, Є. І. Рижкова, Д. К. Кучеренко //
Theoretical and practical scientific achievements: research and results of their implementation : collection of scientific papers «SCIENTIA» with Proceedings of the I International Scientific and Theoretical Conference, Pisa, September 3, 2021. - Pisa : European Scientific Platform, 2021. - Vol. 1.
Додаткові точки доступу:
Колеснікова, Марина Борисівна
Черемська, Тетяна Володимирівна
Рижкова, Є. І.
Кучеренко, Д. К.
Додаткові точки доступу:
Колеснікова, Марина Борисівна
Черемська, Тетяна Володимирівна
Рижкова, Є. І.
Кучеренко, Д. К.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|