>
Лещенко, К. Г.Обґрунтування ефективності використання добавки білково-мінеральної удосконаленої в технології м’ясних посічених напівфабрикатів [Текст] / К. Г. Лещенко, М. Л. Серік, Є. П. Пивоваров //
Лещенко, К. Г.
Інноваційні технології та перспективи розвитку м’ясопереробної галузі : тези матеріалів III Міжнар. наук.-практ. конф., 18 жовт. 2022 р. - Київ : НУХТ, 2022. - С. 169.
Додаткові точки доступу:
Серік, Максим Леонідович
Пивоваров, Євген Павлович
Додаткові точки доступу:
Серік, Максим Леонідович
Пивоваров, Євген Павлович
Кількість примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
|---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | інвентарні номери |
|---|
| # | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
|---|
| # | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
|---|