
>
Нові технічні рішення в проектуванні обладнання для теплової обробки харчової сировини [Текст] : монографія в 3 ч. Ч. 1. Підвищення ефективності жарильного обладання з використанням кремнійорганічних речовин / В. М. Михайлов, О. І. Черевко, В. О. Потапов, О. В. Петренко. - Харків : ХДУХТ, 2012. - 152 с. - Б. ц.
Додаткові точки доступу:
Михайлов, Валерій Михайлович
Черевко, О. І.
Потапов, Володимир Олексійович
Петренко, Олена Володимирівна
Додаткові точки доступу:
Михайлов, Валерій Михайлович
Черевко, О. І.
Потапов, Володимир Олексійович
Петренко, Олена Володимирівна
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|