>
Дегтяр, В. В.Технологічні аспекти виробництва закусок з емульсійною структурою на основі гороху та аквафаби [Текст] / В. В. Дегтяр, А. Е. Радченко //
Дегтяр, В. В.
Інноваційні підходи в промисловому та крафтовому виробництві: виклики та можливості : матеріали ІІ форуму, присвяч. 140 річниці Нац. ун-ту харч. технол., 17-18 жовт. 2024 р. - Київ, 2024. - С. 50-52.
Додаткові точки доступу:
Радченко, Анна Едуардівна
Додаткові точки доступу:
Радченко, Анна Едуардівна
Кількість примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
|---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | інвентарні номери |
|---|
| # | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
|---|
| # | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
|---|