
>
Дегтяр, В. В.Технологічні аспекти виробництва закусок з емульсійною структурою на основі гороху та аквафаби [Текст] / В. В. Дегтяр, А. Е. Радченко //
Дегтяр, В. В.
Інноваційні підходи в промисловому та крафтовому виробництві: виклики та можливості : матеріали ХІІІ Міжнар. наук.-техн. конф., присвяч. 140-річниці НУХТ, 17-18.10.2024 р. - 2024.
Додаткові точки доступу:
Радченко, Анна Едуардівна
Додаткові точки доступу:
Радченко, Анна Едуардівна
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|