65.9(4Укр)32я73
О-64
Організація виробництва [Текст] : курс лекцій / Г. Є. Мазнєв, І. С. Щербакова, С. М. Калініченко, О. В. Грідін ; за ред. Г. Є. Мазнєва ; ХНТУСГ. - Харків : Міськдрук, . - 402 с. - Бібліогр.: с. 400-402. - ISBN 978-617-619-053-0 : 82.00 грн.


Рубрики:
Україна
Украина

Ключові слова: підприємства -- предприятия -- фірми -- фирмы -- виробничі системи -- производственные системы -- виробничий процес -- производственный процесс -- спеціалізація -- специализация -- внутрішньогосподарські відносини -- внутрихозяйственные отношения -- земельні ресурси -- земельные ресурсы -- трудові ресурси -- трудовые ресурсы -- засоби виробництва -- способы производства -- оплата праці -- оплата труда -- рослинництво -- растениеводство -- кормовиробництво -- кормопроизводство -- тваринництво -- животноводство -- управління підприємством -- управление предприятием -- переробні підприємства -- перерабатывающие предприятия -- зберігання -- хранение --
Анотація:
В лекційному курсі знайшли відображення поняття сутності виробництва та виробничих систем; особливості виробничих та технологічних процесів, організаційних типів виробництва; розрахунки і шляхи скорочення тривалості виробничого циклу; характеристики методів організації виробництва; просторове розташування процесу виробництва, його технічного обслуговування та регулювання; організація, вимірювання та раціоналізація трудових процесів; формування якості і забезпечення конкурентоспроможності продукції (послуг); перепроектування виробничих систем. Даний курс лекцій розраховано на студентів економічних спеціальностей вищих навчальних закладів аграрного профілю.
В лекционном курсе нашли отражение понятия сущности производства и производственных систем; особенности производственных и технологических процессов, организационных типов производства; расчеты и пути сокращения длительности производственного цикла; характеристики методов организации производства; пространственное расположение процесса производства, его технического обслуживания и регулирования; организация, измерение и рационализация трудовых процессов; формирование качества и обеспечение конкурентоспособности продукции (услуг); перепроектування производственных систем. Данный курс лекций рассчитан на студентов экономических специальностей высших учебных заведений аграрного профиля.
Додаткові точки доступу: