
>
Substantiating the use of germinated legume flour enriched with iodine and selenium in the production of cooked-smoked sausages [Electronic resource] / Y. Biletska, G. Djukareva, T. Ryzhkova, Oleg Kotlyar, T. Khaustova, S. Andrieieva, O. Bilovska //
Eastern-European Journal of Enterprise Technologies. - 2020. - Vol. 3, Issue 105. - P. 46-54.. - DOI 10.15587/1729-4061.2020.204796.
Рубрики:
Scopus
Додаткові точки доступу:
Biletska, Y.
Djukareva, G.
Ryzhkova, Taisia
Kotlyar, Oleg
Khaustova, Tetyana
Andrieieva, S.
Bilovska, O.
,
Переход по DOI
Рубрики:
Scopus
Додаткові точки доступу:
Biletska, Y.
Djukareva, G.
Ryzhkova, Taisia
Kotlyar, Oleg
Khaustova, Tetyana
Andrieieva, S.
Bilovska, O.
,
Переход по DOI
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|---|---|
1 | Електронний ресурс |