
>
664
М 54
Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з дисципліни „Технологія зберігання і переробки сільськогосподарської продукції” [Текст] : для студ. стаціонар. й заоч. форми навчання. Модуль I. Основи технології переробки харчової сировини та її зберігання. Тема 1. Теоретичні основи переробки та зберігання харчової сировини / О. М. Сафонова, О. О. Шакула, О. А. Холодова, Ю. Ю. Ольховська, Н. О. Боровікова ; XНТУСГ. - Х. : [б. и.], 2007. - 16 с. - 1.00 грн.
Ключові слова: властивості білків -- зміни вуглеводів -- властивості жирів --
Додаткові точки доступу:
Сафонова, Ольга Миколаївна (д-р техн. наук)
Шакула, Олександр Олександрович
Холодова, Олена Анатоліївна
Ольховська, Юлія Юріївна
Боровікова, Наталія Олексіївна
XНТУСГ
М 54
УДК | |
664 |
Ключові слова: властивості білків -- зміни вуглеводів -- властивості жирів --
Додаткові точки доступу:
Сафонова, Ольга Миколаївна (д-р техн. наук)
Шакула, Олександр Олександрович
Холодова, Олена Анатоліївна
Ольховська, Юлія Юріївна
Боровікова, Наталія Олексіївна
XНТУСГ
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|---|---|---|
1 | ч.з. оиф | 1 | 1 |
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|---|---|
1 | ч.з. оиф | 1 б/н |
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|---|---|---|---|
1 | 26 | 26.01 | ||
2 | 26 | 26.10 |
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|