>
664
М 54
Технологія зберігання і переробки сільськогосподарської продукції” [Текст] : метод. вказівки до виконання лаб. робіт з дисципліни для студентів стаціонар. й заоч. форм навчання. Модуль I. Основи технології переробки харчової сировини та її зберігання. Тема 1. Теоретичні основи переробки та зберігання харчової сировини / XНТУСГ ; авт.-уклад.: О. М. Сафонова [та ін.]. - Харків : [б. в.], 2007. - 16 с. - 1.00 грн.
Ключові слова: властивості білків -- зміни вуглеводів -- властивості жирів --
Додаткові точки доступу:
Сафонова, Ольга Миколаївна\авт.-уклад.\
Шакула, Олександр Олександрович\авт.-уклад.\
Холодова, О. А.\авт.-уклад.\
Ольховська, Ю. Ю.\авт.-уклад.\
Боровікова, Наталія Олексіївна\авт.-уклад.\
XНТУСГ
М 54
| УДК | |
| 664 |
Ключові слова: властивості білків -- зміни вуглеводів -- властивості жирів --
Додаткові точки доступу:
Сафонова, Ольга Миколаївна\авт.-уклад.\
Шакула, Олександр Олександрович\авт.-уклад.\
Холодова, О. А.\авт.-уклад.\
Ольховська, Ю. Ю.\авт.-уклад.\
Боровікова, Наталія Олексіївна\авт.-уклад.\
XНТУСГ
Кількість примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
|---|---|---|---|
| 1 | ч.з. оиф | 1 | 1 |
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | інвентарні номери |
|---|---|---|
| 1 | ч.з. оиф | 1 б/н |
| # | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
|---|---|---|---|---|
| 1 | 26 | 26.01 | ||
| 2 | 26 | 26.10 |
| # | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
|---|